Over ons

Geschiedenis

Bakkerij Leo Geerts dankt haar naam aan oprichter Leo Geerts, die in 1961 samen met zijn vrouw Marietje een bakkerij begon in het kerkdorp Biezenmortel.

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door dochter Hélène, haar man Kees en zoon Tijs Evers. Zij staan samen met ruim 40 enthousiaste collega’s dagelijks voor u klaar om, met liefde en passie voor het ambacht, brood en banket te maken.
Wij zijn uniek in Nederland daar wij nog op ambachtelijke wijze werken, met extra aandacht voor gezondheid. Al ons brood is lactose-vrij en heeft daarnaast het laagste zoutgehalte van Nederland (zonder zoutvervanger). Bij ons is volkoren ook 100% volkoren en spelt ook 100% spelt. Door onze ambachtelijke werkwijze kunnen wij snel inspelen op trends en speciale wensen van klanten. Tot onze grote klantenkring behoren onder andere ziekenhuizen, supermarkten, verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, scholen, cateraars, campings en horeca in de regio. Ons verzorgingsgebied (Midden-Brabant) strekt zich uit van Gilze tot Rosmalen en van Schijndel tot Waalwijk en alles wat daar tussen zit

Daarnaast hebben wij 4 eigen winkels waar u een uitgebreid assortiment aan brood, banket en diverse andere lekkernijen kunt vinden.

Winkel Biezenmortel
Deze winkel is geopend in 1961 en ademt nostalgie en ambacht uit. Deze winkel is 3 ochtenden per week geopend.


Winkel Udenhout
In mei 2009 is deze winkel geopend door Tijs. Na een uitgebreide verbouwing in 2011 is het assortiment van deze winkel flink uitgebreid. U kunt hier nu ook terecht voor verschillende delicatessen zoals Hollandse en buitenlandse kazen, wijnen, nootjes en diverse lekkere salades. Ook kunt u hier uitstekend terecht voor heerlijk vers belegde broodjes.


Winkel Berkel-Enschot 
In november 2014 hebben wij onze winkel in Berkel-Enschot in winkelcentrum Eikenbosch geopend. Het ambacht en de liefde voor het product staan centraal in deze winkel waar nog een echte stenen vloeroven aanwezig is. Regelmatig worden er in deze winkel producten gemaakt waar u bij staat, zoals aardbeienvlaaitjes, croissants en cocoskoeken.


Winkel Loon op Zand
In juni 2017 is onze winkel aan het Oranjeplein in Loon op Zand geopend. Dit is onze nieuwste winkel die vanaf de opening al een flink aantal vaste gasten mag verwelkomen. Sinds 1 april 2019 kunt u in deze winkel ook terecht voor delicatessen zoals kaas, wijn, salades en nootjes.

Met verse groet,
Team Leo Geerts

Bakkerij Leo Geerts
Capucijnenstraat 25
5074 PE  BIEZENMORTEL

Heeft u vragen?
Bel 013-5111458 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
U KUNT VANDAAG TOT 13.00 UUR UW BESTELLING PLAATSEN VOOR MORGEN

Veilig betalen
iDeal PayPal